MyRecipeBook

Just another WordPress.com weblog

קצת פירגון שיהיה פה נובמבר 16, 2010

Filed under: שונות — yifatst @ 2:13 am

אני מצרפת לינקים למנות שהכנתי בחודשיים האחרונים,שלא יצא לי לצלם בגלל תינוק אחד חדש והרבה לילות ללא שינה…

קיטניות

מרק דלעת,חומוס וחוואייג' – שפית סבינה ולדמן – רוצו להכין,טעים בטירוף

קדירת חומוס וכרובית – בצק אלים – אחלה טעמים

אורז מקסיקני פיקנטי – על השולחן – במקום שעועית השתמשתי באפונה, בלי טבסקו (כי לא היה לי בבית) ,יצא מעולה

עוף

קציצות עוף ותרד – דנה מלמד, וואלה – אפיתי במקום לטגן, 180 מעלות, רבע שעה כל צד.

קציצות עוף עם חומוס -ביסים – אחלה ארוחת צהריים,להגיש עם שעועית ירוקה מוקפצת ואורז (אפיתי, ברור…)

קציצות תירס ועוף בסגנון אסייתי – אהרוני – אם אתם לא אוהבים טעם לימוני באוכל, וותרו על הלימון בקציצות.השתמשתי בביצה אחת ואפיתי במקום לטגן

כיסונים אסיתיים במילוי עוף וירקות – חטאים מתוקים – ימבה עבודה, שעות, שווה את המאמץ אם יש לכם זמן

טופו

טופו בשאלוט וסויה – ביסים – השתמשתי בבצל סגול במקום בשאלוט, יצא פצצה

פשטידות

פשטידת בצל וקוטג' – סמדר וולטר, וואלה –  כ"כ קל להכנה לארוחת ערב קלילה

פשטידת מנגולד ותפו"א – סמדר וולטר, וואלה – התוצאה לא כ"כ אסטתית אבל מאוד טעימה. השתמשתי במקום ב-3 תפו"א בשני תפו"א ובטטה אחת.

לביבות זוקיני,תירס ופרמז'ן – מתכוניישן – את הקציצות האלה טיגנתי, כי נראה לי שהבלילה לא הייתה מחזיקה מעמד באפייה. ממש טעימות, אכלנו עם סלסת עגבניות.

סלטים

סלט גזר, פטרוזיליה ואגוזי ברזיל – יעל גרטי

סלט גזר, חמוציות מיובשות,תפוח עץ וזרעי דלעת – יעל גרטי – השתמשתי בהרבה פחות שמן בתיבול, בכל מקרה שילוב המרכיבים מעולה

חצילים בבלסמי ושמן זית – מתכוניישן

פסטה

פסטה עם זוקיני צרובים ואגוזי מלך קלויים– יעל גרטי- הפחתתי משמעותית את הכמויות, בכל מקרה, השילוב מעולה

פסטה קונכיות עם בטטות ותרד – יעל גרטי – יעל גרטי, ברור שטעים

מתוקים

עוגות

עוגה לבנה– איילת הירשמן – עוגה בחושה, קלה מאוד להכנה וטעימה לאללה

מאפינס שיבולת שועל וחמוציות – שי לי ליפא – יצא פשוט מעולה

פנקייק ריקוטה – ביסים – טעים מאוד, חלקנו ציין שבפעם הבאה כדאי לטגן בחמאה ולא בשמן כפי שהומלץ בבלוג

עוגת קצפת בקערה אחת – בצק אלים -קל להכנה, פשוט וטעים

מאפינס שוקולד דבש – מגזין גורמה, מעריב

עוגת תמרים ופקאן בזיגוג דבש – נטלי לוין – מתוק בטירוף,אהבנו

עוגת גזר עם ציפוי טעים ומושחת – מתכוניישן -יאמי

עוגיות

עוגיות שיבולת שועל וקינמון– יעל גרטי – מרגישים בריאות בכל ביס 🙂

אצבעות פקאן – יעל גרטי -אין מקום לטעויות: גרטי-חמאה-פקאן

גלילות מבצק עם יוגורט,במילוי ריבה ואגוזים – סמדר ולטר מהבלוג "אוכל רחוק"- ניסיתי כבר כמה בצקים לגלילות,זה אחד מהטובים,לגזור ולשמור

ביסקוטי אגוזי לוז ושוקולד -רביבה וסיליה מהבלוג "עוגיו.נט" – טעים טעים

עוגיות שוקולד לבן,חמוציות ואגוזי מקדמיה – יעל גרטי -איזה שילוב של טעמים…סוף הדרך

מאפים

לחמניות שוקולד – חטאים מתוקים – ט-ע-י-ם

לחמניות צימוקים -יעל גרטי- מעולות, גם אחרי שלושה חודשים במקפיא הטעם מעולה אחרי חימום

פיצה בריאותית – שי לי ליפא – במקום כדורי מוצרלה השתמשנו במוצרלה מגורדת, המון פיטריות,פלפל אדום,בצל סגול ותירס

מודעות פרסומת
 

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s