MyRecipeBook

Just another WordPress.com weblog

דלעת ערמונים במילוי גבינת פטה ספטמבר 8, 2009

Filed under: חלבי,ירקות — yifatst @ 10:45 pm
Tags:

המתכון הזה ישב לי הרבה זמן בראש, עד שביום שישי החלטתי סופסוף שמכינים אותו!

אז קפצתי ל-winco עם רשימת קניות..ואופס, אין דלעת ערמונים.

מצד שני, יש ה-מ-ו-ן סוגי דלעות, והן סה"כ משפחה אחת, אז קראתי א המדבקה על הדלעות

וראיתי המלצה לאפות אותן עם קינמון וחמאה בתנור.

מכאן היה ברור שאלו הן בדיוק הדלעות המתקתקות שמתאימות למתכון הזה.

החומרים ל-4 מנות:
2 יחידות דלעת ערמונים
150 גר' גבינת פטה, חתוכה לקוביות קטנות
צרור פטרוזיליה קצוץ
2 כוסות פירורי לחם זהובים
1/4 כוס שמן זית
פלפל שחור

ההכנה:
1. חוצים כל דלעת ל-2 ומנקים מגרעינים (אין צורך להוריד את הקליפה)
2. מערבבים פירורי לחם, פטה, שמן זית, עשבי תיבול ופלפל שחור.
3. ממלאים את הדלועים בתערובת, עוטפים כל חצי דלעת בנייר כסף ואופים כ-20 דקות ב-220 מעלות.
4. מסירים את נייר הכסף ואופים 15 דקות נוספות ב-200 מעלות.

 

כתיבת תגובה