המתכון הזה ישב לי הרבה זמן בראש, עד שביום שישי החלטתי סופסוף שמכינים אותו!
אז קפצתי ל-winco עם רשימת קניות..ואופס, אין דלעת ערמונים.
מצד שני, יש ה-מ-ו-ן סוגי דלעות, והן סה"כ משפחה אחת, אז קראתי א המדבקה על הדלעות
וראיתי המלצה לאפות אותן עם קינמון וחמאה בתנור.
מכאן היה ברור שאלו הן בדיוק הדלעות המתקתקות שמתאימות למתכון הזה.
החומרים ל-4 מנות:
2 יחידות דלעת ערמונים
150 גר' גבינת פטה, חתוכה לקוביות קטנות
צרור פטרוזיליה קצוץ
2 כוסות פירורי לחם זהובים
1/4 כוס שמן זית
פלפל שחור
ההכנה:
1. חוצים כל דלעת ל-2 ומנקים מגרעינים (אין צורך להוריד את הקליפה)
2. מערבבים פירורי לחם, פטה, שמן זית, עשבי תיבול ופלפל שחור.
3. ממלאים את הדלועים בתערובת, עוטפים כל חצי דלעת בנייר כסף ואופים כ-20 דקות ב-220 מעלות.
4. מסירים את נייר הכסף ואופים 15 דקות נוספות ב-200 מעלות.
תגובות אחרונות